NEKA játékosok a válogatottakban
Négy korosztályos válogatottban összesen 33 NEKA játékos vesz részt a héten zajló edzőtáborokban. A férfi együttesek Budaörsön és Győrben gyakorolnak és játszanak felkészülési meccseket, míg a lányok Balatonbogláron és Lengyelországban szerepelnek nemzetközi tornán.

Ifj. Kiss Szilárd Balatonbogláron tart edzőtábort a női ifjúsági válogatott tagjainak, akik szerdától péntekig franciák, hollandok és németek ellen lépnek pályára a Négy Nemzet Tornán. Vámos Míra, Mlinkó Zsófia, Woth Viktória, Kajdon Blanka, Bánhidi Barbara, Juhász Gréta, Faragó Luca és Vajer Blanka tagja a keretnek, amely 18 órától a hollandok ellen kezd. A mérkőzés élőben nézhető ITT: https://www.youtube.com/watch?v=wuhQpbif2JY&feature=youtu.be

A férfi junior válogatott Budaörsön gyakorol a héten Sótonyi László szövetségi edző vezetésével, a magyar nemzeti csapat Egyiptom ellen játszik két felkészülési mérkőzést. A keretben játékosaink közül Dely Márton, Kecskés Dániel és Kovács Gergő szerepel, korábbi kézilabdázóink közül Győri Kristóf és Gál Dominik tagja a csapatnak. A mérkőzések élőben nézhetők a 24-es körzet youtube csatornáján.

https://www.youtube.com/watch?v=Mp4HWcelKSU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1wphd9tdRXyoxKwvImBzzR0H-rTC_7UCuaO9YE4xL71PF_2TkMAek7U0k

A leány serdülőválogatott három napig Mosonmagyaróváron készült a hétvégén Lengyelországban csütörtökön kezdődő Olimpiai Reménységek Versenyére, ahol a csehek, a lengyelek és a szlovákok ellen játszanak. A Bohus Beáta és dr. Woth Péter által irányított nemzeti csapat keretében kilenc NEKA játékos – Ágoston Lilla, Csíkos Luca, Juhász Kata, Molnár Dorottya, Nagy Nóra, Szabó Lili, Varga Emilia, Vártok Tamara és Zaj Klára képviselteti magát. Az ORV mérkőzések a „handball polska” youtube csatornán nézhetők élőben.

A fiú serdülőválogatott Kopornyik Zsolt szövetségi edző vezetésével Győrben edzőtáborozik, a keretbe növendékeink közül ezúttal tizenegyen, Angebrandt Ákos, Fekete Árpád, Horváth Dávid, Kathi Sándor, Kovács Tamás, Kranjec Barnabás, Leiter Nándor, Molnár Robin, Mórocza Péter, Nyéki István és Terjék Roland kaptak meghívást. 

2019 DEC 18 17:13:02/