Döntetlen a PEAC otthonában
Félidőben vezetett, végül egy ponttal tért haza Pécsről a NEKA férfi NB I/B-s csapata. Sótonyi László együttesének volt esélye a győzelemre, de miután hiányzott a kellő koncentráltság, végül döntetlennel zárult a találkozó.

NBI/B Nyugati–csoport – 10. forduló

PEAC – Nemzeti Kézilabda Akadémia 26–26 (12–13)

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 100 néző

Vezette: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

PEAC: Dr. Gubicza I., Rózsavölgyi L., Szabó M. (kapusok) – Hoffmann J. 8 (5), Laufer G. 5, Wéber T. 5, Bálint B. 3, Szommer E. 3, Szomor O. 2, Bognár Á., Fekete A., Kékesi Sz., Lipótzy M., Nagy T., Szögi B., Zuder E. Vezetőedző: Németh Attila.

Nemzeti Kézilabda Akadémia: Marczika B., Nagy T. (kapusok) – Császár I. 7 (3), Dely M. 5, Bognár N. 3, Kovács G. 3, Kepess J. 2, Kurucz M. 2, Tóth P. 2, Balogh J. 1, Papp T. 1, Bendicsek Á., Kecskés D., Papp B., Temesvári G., Vetési B. Vezetőedző: Sótonyi László

Hétméteresek: 6/5 illetve 4/3

Kiállítások: 8 perc illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Sótonyi László: "Úgy gondolom, koncentráltság és türelem tekintetében magasabb szintre kellene lépnünk ahhoz, hogy idegenben mérkőzést nyerhessünk. A végén megmentettünk egy pontot, amihez gratulálok a csapatnak!"

JÁTÉKOS SZEMMEL

Császár István: „Több demoralizáló gólt kaptunk, amikor is perceken keresztül védekeztünk és a legvégén alább hagyott a figyelmünk. Kezünkben volt a lehetőség többször is, hogy eldöntsük a meccs kimenetelét a javunkra, de támadásban bizonyos szituációkban kevés volt a határozottságunk, koncentráltságunk. Épp ezért, kemény és kitartó munkával tovább törekszünk arra, hogy a hibákat kijavításuk és ezáltal egyre több meccset nyerjünk.”

Kovács Gergő:Olyan mérkőzést játszottunk, ahol a képességeink és tudásunk alatt teljesítettünk, ezért nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Tanulnunk kell a hibáinkból és muszáj előre lépnünk."

fotó: archív

2019 DEC 01 18:34:38/